E njohët? Që fëmijë ka qenë pjesë e ekranit, sot është një ndër artistet e famshme shqiptare (FOTO LAJM)

Ajo është e njohur për publikun që kur ishte fëmijë. Talenti nuk e la në baltë dhe që nga një vogëlushe që shfaqej “Te Kosova” Adelina Berisha është një nga këngëtaret që numëron mjaft hite në vendin tonë.

Ka qenë vetë këngëtarja e cila ka shpërndare një foto nga fëmijëria e saj. Pavarësisht ndryshimeve të shpeshta në look dhe shfaqjeve të ndryshme të këngëtares edhe për shkak të klipeve, Adelina nuk është vështirë të njihet dhe mban ende të njëtën ëmbëlsi në fytyrë.