E ka mendjen te Butrinti? Rrjeti shpërthen pas kësaj deklarate të Kiara Titos (VIDEO)

Izolimi bën të vetën. Një pjesë e banorëve kanë treguar se po “humbin” idenë e realitetit dhe jetës jashtë, kanë harruar të harrojnë fjalët e si të shprehen siç duhet.

Ky është një eksperiment i jashtëzakonshëm, ndaj duhet patur parasysh para se t’ju themi se në një moment, Kiara ka kërkuar brenda shtëpisë së “BBV” që Nita t’i këndojë këngën e Butrint Imerit.

Në fakt, ajo e cilësoi këtë si këngën e Ledri Vulës, mirëpo ky është një bashkëpunim mes Ledrit, Butrintit dhe Kidës.

“Dale dale” nisi të këndojë Kiara dhe aq u desh që ky moment të bënte xhiron e rrjetit.