E ëma i dërgoi letrën që i përloti të gjithë, Einxhel: E kuptova çfarë mendon për Dagz (VIDEO)

Gjatë spektaklit të mbrëmshëm Einxhel arriti që të dëgjonte zërin e personit të saj të dashur,nënës së saj. Një letër erdhi nga nëna e saj ku nga kjo surprizë Einxhel nuk i ka përmbajtur dot lotët dhe emocionet e forta.

Mbas spektaklit Einxhel ka folur me Meridianin për të ëmën dhe se si ajo e shikon raportin e saj me Dagz.

“Kur ishte ajo pjesa tek video kur më tha ti bëj gjërat me zemër ishte pjesa me Dagz. Unë e kuptoj shumë mirë çfarë dëshirash ka ajo edhe jam shumë e sigurt që ajo e ka qejf Dagzin”, tha Einxhel.


Shtuar 18.12.2021 14:55

Tags: , ,