E divorcuar dhe ka 3 vajza, Olta Gixhari e ngacmon për ish-bashkëshortin, Diola Dosti: Po njoh dikë tjetër (VIDEO)

Nutricionistja Diola Dosti në ditët e para të hyrjes në “Big Brother Vip” ndau me banorët historinë e saj të ndarjes nga ish-bashkëshorti, me të cilin ka edhe tre fëmijë.

Sot, teksa Diola ishte duke ngrënë në kuzhinë, Olta e ngacmoi duke i thënë se ajo akoma ndien për ish bashkëshortin e saj, por kjo e fundit i tha se gjithçka ka mbetur pas, janë vetëm kujtimet dhe jo ndjenjë dashurie, pasi ka nisur një njohje me një person tjetër.

Biseda:

Olta: E do ajo, akoma e do

Diola: Thjesht kam kujtime

Olta:Është gjë shumë e bukur, besoj se ke kujtimet më të rëndësihme. Natyrisht see ke tre fëmijë me të.

Diola: Unë këtë do të thoja, që kam vajzat

Olta:Ti mund të thuash jo, por ty të ndihet dashuria

Diola: Unë jam një person që dua vazhdimisht edhe..

Olta: Po je e dashur!

Diola: Unë, p.sh tani jam në njohje me një person tjetër

Olta: Ups..