E dashura e Verstappen krenare: Kampion i paharrueshëm (FOTO LAJM)

Kelly Piquet, modelja braziliane ka një vit fejuar me Max Verstappen marrë nga, SportMediaset.

Ajo ishte gjithashtu ishte në Abu Dhabi për të festuar kampionatin e parë të botës të Formula 1 të fituar nga holandezi.

“Kampione i botës, e paharrueshme”, ishte dedikimin i saj në nstagramin. /albeu.com/

Kelly Piquet, modelja braziliane dhe vajza e pilotit të famshëm, ka tashmë një vit fejuar me Max Verstappen. Ajo ishte gjithashtu në Abu Dhabi për të festuar kampionatin e parë botëror të Formula 1 të fituar nga holandezët: "Kampione e botës, e paharrueshme!" dedikimin në Instagram. <br /> <br />

Kelly Piquet, modelja braziliane dhe vajza e pilotit të famshëm, ka tashmë një vit fejuar me Max Verstappen. Ajo ishte gjithashtu në Abu Dhabi për të festuar kampionatin e parë botëror të Formula 1 të fituar nga holandezët: "Kampione e botës, e paharrueshme!" dedikimin në Instagram. <br /> <br />

Kelly Piquet, modelja braziliane dhe vajza e pilotit të famshëm, ka tashmë një vit fejuar me Max Verstappen. Ajo ishte gjithashtu në Abu Dhabi për të festuar kampionatin e parë botëror të Formula 1 të fituar nga holandezët: "Kampione e botës, e paharrueshme!" dedikimin në Instagram. <br /> <br />

Kelly Piquet, modelja braziliane dhe vajza e pilotit të famshëm, ka tashmë një vit fejuar me Max Verstappen. Ajo ishte gjithashtu në Abu Dhabi për të festuar kampionatin e parë botëror të Formula 1 të fituar nga holandezët: "Kampione e botës, e paharrueshme!" dedikimin në Instagram. <br /> <br />

 

 


Shtuar 16.12.2021 17:38