Debaton ashpër me Eglën, Erjola: Je e dëshpëruar për vëmendje

Ditën e sotme Erjola ka debatuar me Eglën të cilat përfunduan në tone të larta zëri.

Erjola u ngrit madje në këmbë, duke iu drejtuar Eglës e duke i thënë se është e dëshpëruar për vëmendje.

Erjola: Të të vijë gjynah për veten!

Egla: Të isha si ty, pak krenari ka robi dhe nuk e pranon

Erjola: Ti çdo spektakël do ta prishësh. Ne ishim në festë, shkon dhe bën rrëmujë në lavanderi. Je e dëshpëruar, përpëlitesh si peshku pa ujë.

Egla: Unë nuk do bëj lek përjashta, ju do bëni, e vërtetë. Pse më keni fshehur rrobat në banjo?

Erjola: Nuk lejoj që të përplasësh gjëra për vëmendje…


Shtuar 19.04.2024 20:04