Debate për emisionin e Meghan! Do filmohet brenda një ferme kanabisi?

Aludimet rreth shfaqjes së ardhshme të gatimit të Meghan Markle po shtohen, pasi një burim i brendshëm konfirmon se shfaqja nuk po filmohet në një fermë kanabisi.

Shfaqja e gatimit e Dukeshës së Sussex ka qenë një temë me interes, pasi u raportua se do të filmohej në dy lokacione në Kaliforni: një shtëpi prej 5 milionë dollarësh në Montecito dhe një fermë në pronësi të familjes Van Wingerden në Carpinteria, e njohur për prodhimin e tyre të kanabisit.

Megjithatë, burimi i brendshëm sqaroi se emisioni në fakt po filmohet në një rezidencë private, duke hedhur poshtë çdo thashethem që e lidh atë me një fermë kanabisi. Familja Van Wingerden, pronare e fermës së kanabisit Farmlane, kanë qenë në qendër të polemikave në Carpinteria për shkak të erës së fortë të kanabisit që buron nga funksionimi i tyre.

Banorët vendas kanë paraqitur ankesa të shumta për erën, madje disa kanë ngritur një padi kolektive kundër fermave të tjera të barërave të këqija në zonë, duke pretenduar se aroma ka ndikuar rëndë cilësinë e tyre të jetës dhe vlerat e pronës.

 


Shtuar 3.05.2024 12:32