Debat i fortë mes Arbër Hajdarit dhe Romeos pas dasmës: E ke humbur komplet, nuk di ça flet

Në primen e sotme ka pasur një debat të fortë mes Romeos dhe Arbrit, kjo pasi ky i fundit mendon se dasma e Heidit dhe Romeos është e gjitha një lojë e tyre për të shkuar në finale.

Debati mes Arbër Hajdarit, Romeos dhe Heidit.

Arbër Hajdari: Organizimi për pëlqeu, dekori ishte shumë i bukur. Kam pikëpyetjet e mia, dua të di ku janë shuar dyshimet, ku e kuptuan që nuk janë kundërshtarë brenda lojës. Për mua ishte situatë e çuditshme, doja ta kuptoja a ka një sqarim. Nuk e mora mesazhin dhe për mua, konkluzioni im është që ka qenë totalisht një lojë e Romeos dhe Heidit. Ka qenë një lojë që nuk u morën vesh për 7 prime që u viktimizuan dhe u pajtuan pa u marrë vesh. Kur vijnë dronat ti nga kundërshtar e kthen. Mendoj që ishte lojë që nga fillimi, kurr nuk na zbuluar cilat ishin arsyet që u ndatë. Ti ke qenë fallco dhe Heidi, skenar për sa kohë…Unë uroj që të jetë e vërtetë, por jam pronar i mendimit tim

Romeo: T’i hedh këto gozhda, ndaje mendjen, jam fallso? Nuk ke kuptuar asgjë

Arbër: E keni inskenuar nga fillimi, u ndat pa asnjë arsye dhe po pa asnjë arsye u pajtuar. Ti kam thënë unë faktet, nuk kishim shpjegim pse u ndatë. Patë edhe dronet ju.

Romeo: U lëshova pa duar. Ju më thoni mua pse u ndatë pse u lidhët. Kur vendos të lëshoj veten time, prap doni një sqarim

Arbër: Për mua është e inskenuar

Romeo: Dua fakte, mikrofonin nuk e kam fikur.

Ledjon Liço: Problemi kryesor që trajtohet këtu, është mungesa e koherencës suaj, ose paaftësia për të shpjeguar ça po ndodh.

Arbër: Kur e kuptove që nuk e ke kundërshtare

Romeo: Sepse gjithmonë e kam dashur. E kuptova kur kjo vajza ishte e vetmja që më sillte buzëqeshjen. Dronët janë argumenti jot?

Arbër: Të kam thënë disa unë. Mendon se duke bëritur ke të drejtë. Të vjen inat që nuk ndaj të njëjtin mendim me ty. 10 prime nuk na dhatë një arsye pse u ndatë

Romeo: Se nuk kisha besim. Kur më ktheu buzëqeshjen e kuptova që kisha besim. Ky është fakti i vetëm.

Arbër: Na mbajtën 7 javë me drama, më pas kuptuan që gjëja u bë e vështirë.

Romeo: Nuk ke argument më vjen keq.

Arbër: Ma thuaj ti çfarë do të thotë argument, jam i bindur që ti nuk e di

Heidi: Afrimiteti unë ka ndodhur para prime të së martës. Ai ishte shumë keq, në mes ishte ndenja.

Arbër: Heidi kam një pyetje, midis teje dhe Romeos kush e fiton Big Brother

Heidi: Nuk e di. Vetë do doja ta fitoja. Po thoni që po bëjmë një skemë, por nuk është kështu, është shumë e thjeshtë. Ne patëm atraksion direkt që fillim.

Arbër: Ti e ke humbur komplet Romeo, nuk di çfarë flet.


Shtuar 30.03.2024 23:12