Heidi sërish në lot dhe shkak bëhet Romeo, ç’ndodhi këtë herë?

Çifti Romeo dhe Heidi e kanë nisur ditën me debate, ku në një moment kjo e fundit nuk i ka mbajtur dot lotët. Romeo i ka kërkuar që të jenë bashkë dhe ta mbrojnë njëri-tjetrin. Duket se dyshja po kalojnë një krizë në marrëdhënie, pasi kjo nuk është hera e parë që debatojnë.

Debati:

Heidi: Ledjona ca lidhje ka me këtë muhabet

Romeo: Për cfarë të vura në siklet.

Heidi: Nuk më fute në siklet

Romeo: Kujt i dhashë?

Heidi: Mirë, bëj ca të duash Romeo, është e lodhshme kështu! Pse duhet ti japësh gojë këtyre gjërave

Romeo: Ti ma heq trurin mua

Heidi: Nuk ta heq trurin, por pse nuk e injoron si situatë

Romeo: Ti nuk e kupton

Heidi: Çfarë nuk kuptoj

Romeo: Që ne duhet ta mbrojmë njëri tjetrin

Heidi: Po, fiks

Romeo: Po ti nuk e bën. Ajo gjëja aty ishte e shpifur

Heidi: Ca?

Romeo: Dhe ti reagon

Heidi: Reagoj sepse ti i jep zë dy njerëzve dhe vazhdon dhe e zgjat, mbylle

Romeo: Ca bërë ti, pse ta mbyll

Heidi: Nuk dua ti jep zë gjërave

Romeo: Kujt gjera

Heidi: Nuk dua të përfshihem, jam mërzitur

Romeo: Pse je mërzitur?

Heidi: Sepse kështu është

Romeo: Unë as nuk të flas dot

Heidi: Nuk është më funny.


Shtuar 25.02.2024 15:27