Çfarë ndodhi? Françeska bën gati valixhen që të dale nga shtëpia

Pas një debati me Ilnisën dhe Meritonin, Françeska ka filluar të bëjë gati valixhen për të dalë nga shtëpia. Në debat e sipër, ajo ka thënë që unë më mirë iki sonte nga shtëpia dhe nuk rri në një shtëpi me ju.

Ajo është larguar duke qarë dhe ka filluar të bëjë rrobat gati.

Rike:O Frank ça po bën”?

Françeska:Më lër rehat”.

Meriton: “Lëre të qetësohet”.

Juli:Lëre të iki”.

 

Jetmiri, Romeo dhe Rike janë munduar ta ndalojnë atë që të largohet. Ndërkohë që nga ana tjetër, Ilnisa thotë se ajo e ka bërë këtë veprim, për të rënë në sy dhe po qante për arsye të tjera.

Jetmiri: “Unë çdo situatë po e bëj për ty, ti ikën”.

Françeska:Jam shumë e zhgënjyer”.

 


Shtuar 27.03.2024 10:24