Çfarë i detyroi Vera Grabockën dhe Alketa Vejsiun të bënin ndryshimin e papritur në spektaklin e kërcimit

Nuk e dimë sa e keni vënë re që emisioni i kërcimit në TV Klan nisi si “Dance With Me” njësoj si 6 episodet e mëparshme, por rrugës u bë “Dance Albania”.

Ky i fundit nuk duket edhe aq kreativ si emër, por i vendosur në rrethana jo të përshtatshme, pas startimit të spektaklit.

Në fakt ky nuk është i vetmi ndryshim që ky spektakël ka pësuar nga 6 edicionet e mëparshme. Alketa lajmëroi se këtë vit konkurrentët e famshëm do të eliminohen duke e bërë garën edhe më të fortë.

Hipoteza e ndryshimit të emrit është: krijuesit e patentës, pas ndryshimeve në formulën e spektaklit, kanë detyruar produksionin të ndryshojë edhe emrin./albeu.com/