“Big Brother”, cilët janë të nominuarit për këtë javë

Banorët që shkojnë në televotim këtë javë, janë Liam, Egla, Françeska, Erjola, Meritoni, Lidi, Jetmiri dhe Romeo.

Publiku do të mund të votojë se kë do të shpëtojë, ndërsa të martën do të dalin në televotim dy më pak të votuarit dhe të shtunën e ardhshme, do të dalë njëri prej tyre.

Votat e marra deri të martën, do t’u bashkohen atyre që do të merren deri të shtunën.


Shtuar 14.04.2024 08:45