“Big Brother”, cilët janë gjashtë banorët që shkojnë në televotim

Tre banorët më të preferuarit, bënë zgjedhjet e tyre për personat që do të shkojnë në nominim.

Ata zgjodhën kështu:

Heidi:

Rozën-Sepse vetëm provokon në mënyrë të ulët dhe do të nbxjerrë të keqen e njerëzve.

Graciano-Sepse më vuri në një pozitë mjaft të vështirë, duke më çuar në nominim.

Juli:

Do të përballë Gracianon me persona shumë të forte, që të mos jetë në shtëpi

Një është Romeo dhe tjetra është Ilnisa.

Ledjona:

Egla-Sepse ka qenë një nga personat që i kam qëndruar afër, por njerëzit që më ofendojnë i fal por nuk harroj.

Meritoni-Sepse ndërhyn pa lidhje duke ofenduar e duke bërë njeriun e bezdisshëm që vjen nga prapa.

Kështu Roza, Graciano, Romeo, Ilnisa, Egla dhe Meritoni, janë ata që kanë shkuar në nominim për spektaklin e ardhshëm me pyetjen: “Kë doni të shpëtoni”?


Shtuar 18.02.2024 07:30