Bashkë apo të ndarë? Flasin Lumbardhi dhe Kaderi

Dyshja e përfolur, Lumi dhe Kader, romanca e të cilëve nisi në “BBVK”, ishin të pranishëm në eventin e “Maison de Parfum”.

Ish-çifti për Prive u deklaruan, duke treguar më në detaje se çfarë ka ndodhur.

Kader tha se nuk ndihet aspak keq që gjendet në të njëjtin vend me Lumin, duke bërë thirrje që të mos e besojnë Instagram-in.

“Në rregull është nuk është që më pengon, vendi është për krejt edhe për mua edhe për X persona. Unë them që mos i besoni Instagram-it se është veç foto që i nxjerrim për t’u dukur sa ma mirë”.

Në anën tjetër, Lumbardhi shprehet :

“Jam t’u u duk mirë dhe t’u u ndje mirë. Siç e keni dëgjuar edhe ju, nuk jap dot deklaratë të sigurt, jeta është qysh është, atë person e respektoj shumë.

Jam t’u u fokusu në punë pasi ajo ka kërkuar hapësirë. Pasi që ma ka hequr follow-in s’jemi parë më, nuk thashë që jemi ndarë”, tha Lumi.


Shtuar 11.05.2024 15:39