Banorët komentojnë debatin mes Heidit dhe Liamin, Françeska: Kam parë një banalizëm të fjalës manjak

Debate të shumta ka pasur gjatë ditëve të fundit mes Liamit dhe Heidit, Romeos e Eglës. Duke nisur nga ‘prime’ i të martës, pas një klipi të transmetuar, debatet kanë agravuar mes tyre me banorët që e quajtën Liamin manjak.

Sot banorët komentuan më tej këto situata, duke analizuar kryesisht sjelljen e Heidit dhe Liamit.

Françeska: Më vjen shumë keq për Liamin sepse kam parë një banalizëm të fjalës manjak. Është shumë e shëmtuar që e denigrojnë imazhin e dikujt për të bërë një ‘show’. E kam parë Heidin që e provokon vetë. Është shumë e shëmtuar të kërkosh mbrojtje nga një banor, ndërkohë që Egla ka bërë veprime fizike dhe Heidi nuk e ka frikë Eglën.

Jetmiri: Egla, Romeo dhe Heidi po krijojnë një film në shtëpi. Këta njerëz nuk janë të drejtë siç pretendojnë që janë…

Romeo: Të lëndosh një njeri me dashje…

Juli: Jam dakord që loja e Liamit është ë shpifur ndaj çiftit, por gjithçka ka një sens mase… E kam parë te Heidi, edhe te Egla dhe Romeo, që i thonë manjak…


Shtuar 13.04.2024 22:24