“Baby G-Dio, perfekt në çdo aspekt”, mesazhi me dron për fermerët, si reaguan?

Një surprizë ka mbërritur në “Ferma VIP”.

Përmes një droni, fansat e Baby G dhe Dijonisit, dërguan një mesazh suportues për ta.

“Fituesit e zemrave tona. Baby G-Dio, perfekt në çdo aspekt”, shkruhej në dron.

Droni lumturoi Baby G, e cila u shpreh se i do shumë të gjithë ata që i mbështesin.


Shtuar 10.06.2024 17:25

Tags: