Antonela “shokon” Donaldin: S’qenke gjë në s*ks (VIDEO)

Disa nga banorët e “Big Brother VIP” kanë diskutuar rreth pornografisë dhe varësisë ndaj saj. Donaldi është shprehur se nuk ka parë kurrë porno dhe kjo ka habitur Antonelën.

Ajo i ka thënë hapur aktorit se nuk do jetë gjë në shtrat, duke shtuar se nga pornografia mund të mësosh shumë.

Donald: Jo nuk kam parë, mund të kem parë kur kam qenë i vogël në ajër, por pastaj kuptoja se s’duhet të shikoja atë gjënë.

Einxhel: Janë bërë që t’i shikosh.

Donald: Nuk kam parë.

Antonela: Ça s’ke parë ti?

Donald: Porno.

Antonela: Porno s’ke parë ti?!

Donlad: Po.

Antonela: Kush e di si do jesh në seks. S’do jesh gjë. Se nga pornoja mund të mësosh shumë. Ma beso.

Donald: Nga porno demoralizohesh.

Antonela: Unë jo! Ma beso, mëson shumë taktika. Nuk e di domethënë, mashkulli i parë që thotë s’kam pa porno.


Shtuar 23.12.2021 09:54