“Ai nuk ka skrupuj”, Luizi-Kristit: Mos bjer pre e Bledit

Luizi ka këshilluar Kristin të mos bjerë pre e Bledit, pasi sipas tij ai po përpiqet të krijojë sulme kundrejt gjithë banorët. Ai shtoi se Bledi nuk po e bezdisë, thjesht po bën Oltën e dikurshme.

Luizi tha se edhe nëse ai sulmon Kiarën, nuk ka kohë të merret me të.

Ndërkohë Kristi u shpreh se e kupton lojën e Bledit, ndaj nuk ka asnjë interes të debatoj me të.

Për të, Bledi do të krijojë sa më shumë situata dhe nuk ka skrupuj.


Shtuar 5.04.2023 23:42