A e dinit? Kjo është aktorja e famshme, bashkëshortja e Salsano Rrapit (FOTO LAJM)

Salsano rrapi sigurohet ta ruaj jetën e tij private në formën më diskrete të mundshme, larg vëmendjes së rrjeteve sociale.

Por bashkëshortja e Salsonos ështe gjithashu fytyrë publike dhe shumë e njohur për ekranin, aktorja e Teatrik Kombëtare dhe së fundmi aktore në “Kosherja”, Erjona Kakeli.

Si rrallë herë, Salsano dhe Erjona në verën e 2021 u bënë pjesë e medias me pamje nga ceremonia e kurorëzimit të dashurisë së tyre shumë vjeçare.

Erjona dhe Salsano janë pridër të dy vajzave që preferojnë t’i mbajajnë private edhe më shumë se historinë e tyre./albeu.com/