Ҫfarë ka ndodhur me Fjoralba Ponarin? Gjen flokë dhe nyje në kutinë e dhuratës, jam e shokuar… (VIDEO)

Me anë të një videoje, moderatorja e njohur Fjoralba Ponari, ka treguar se është shokuar kur brenda një kutie aksesorësh, që ia kishin bërë dhuratë, gjeti flokë dhe nyje.

Ajo lë të kuptojë se dikush ka dashur t’i bëjë magji.

“Jam totalisht e shokuar nga kjo që do t’ju tregoj tani.

Isha duke bërë gati valixhen.

E kam kthyer shtëpinë përmbys.

Dhe duke kërkuar mes aksesorëve hapa një kuti që ma kishin bërë dhuratë dhe kjo ishte brenda saj”, tha duke treguar flokët me nyje të mbështjella me letër.

“Nëse s’do të kisha parë flokët, do ta kisha hedhur”, shprehet Fjoralba.

Më pas, ajo tha se nuk beson në magji, por megjithatë nuk e mohoi që nuk u është ndjerë mirë, ndaj edhe kërkoi ndihmën e ndjekësve.Shtuar 23.06.2024 10:29