Simulimi i pritjes diplomatike 2021

Më 28 dhjetor, një simulim i pritjes diplomatike për nxënësit e vitit të katërt që u mbajt tradicionalisht në Sallën e ShMP “Jahja Kemal” në Strugë.

Simulimi i pritjes diplomatike në shkollën tonë ka rreth një dekadë që organizohet. Dhjetë vjet më parë, ne dolëm me idenë e simulimit të organizimit dhe pjesëmarrjes së një ngjarjeje formale siç është një pritje diplomatike.

Përkatësisht, në këtë pritje e cila është pjesë e mësimit praktik në shkollë, nxënësit fitojnë aftësi për organizimin e ngjarjeve formale, respektimi i protokollit si dhe rëndësia e diplomacisë në jetën e përditshme, duke ndjekur një kod të veshjes dhe sjelljes.

Dhe vetë eventi është pasuruar me një koktej të përshtatshëm dhe muzikë klasike live.

Në këtë event formal tradicionalisht marrin pjesë mysafirë nga institucione të ndryshme vendore dhe shtetërore.


Shtuar 31.10.2021 18:21