“E përfundova vizitën time në Sofje me shpresën se do të ishim në gjendje të vazhdojmë politikën tonë të zgjerimit pasi lufta ruse bën më shumë përpjekje për të. “Falënderoj kryeministrin Kiril Petkov për diskutimin e hapur për hapat e ardhshëm, që do të na çojnë në hapjen e konferencës së parë ndërqeveritare ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë”, ka shkruar mbrëmë Varhelyi./alsat