Ali Ahmeti: E nisëm nga zero, po e përfundojmë me kryeministrin e parë dhe 14 ministra shqiptarë

Në 22-vjetorin e themelimit të BDI-së, kreu i partisë Ali Ahmeti tha se për 22 vite, BDI-ja ka regjistruar fitore të njëpasnjëshme në zgjedhje.

Gjatë një komunikimi me gazetarët, Ahmeti shtoi se po e lënë qeverinë me kryeministër dhe 14 ministra shqiptarë.

“E nisëm këtë rrugëtim nga 0, ndërsa sot po e përfundojmë me kryeministrin e parë shqiptar dhe me 14 ministra shqiptar nga gjithsej 16 ministri me resor në qeverinë e vendit”, shtoi Ahmeti.

 


Shtuar 5.06.2024 19:22