“Veshjet e fshatit” që po bëjnë namin në rrugët e qytetit (FOTO LAJM)

“Cottage lifestyle” u bë shumë shpejt #trend në TikTok – Në thelb, e gjithë ideja përfshin një vilë të vogël në fshat, fustane me lule, piknikë të bukur, natyrë etj.

Ndoshta efekti i këtij trendi, ose thjesht evolimi i modës në përgjithësi i ka bërë ekspertët e modës t’i kushtojnë më shumë rëndësi “veshjeve të fshatit”, me të cilat mund të shkëlqeni kudo, në fshat dhe në qytet! Më poshtë gjeni 8 prej veshjeve më të mira.

Shtuar 20.05.2021 14:41