Shëron prostatën, rrit fertilitetin dhe ul presionin e gjakut, ky është fruti çudibërës

Shega piqet në fillim të vjeshtës dhe është një antioksidant i fortë. Farat e saj janë të pasura me vitamina A, C dhe E.

Ndihmon në uljen e presionit të gjakut, kolesterolit, stimulon funksionin e prostatës, por gjithashtu rrit fertilitetin tek femrat.

Nuk keni nevojë të merrni medikamente , ushqime që lehtësojnë dhimbjen e kokës.

Edhe pse ndoshta i dini të mirat e shegës, shumica e shmangin pasi është vështirë për tu qëruar, prandaj mos përtoni por shfrytëzoni të mirat e saj.


Shtuar 2.01.2022 14:25