Po ju do të guxonit? Këto janë çantat e shkollës më IN të momentit (FOTO LAJM)

Jemi mësuar që çantat e shkollës t’i shohim gjithnjë ose me 1 ngjyrë ose me kukulla ose me dizajn . Këtë vit pasi çdo gjë ka ndryshuar, ka ardhur dhe një trend i ri , i cili ka ekzistuar më parë për çantat e vogla.

Rikthehemi tek vitet 90, çanta shkolle të tejdukshme të cilat me në të vërtetë tregojnë çdo gjë që ndodhet Brenda por duken kaq bukur sa ja vlen ta keni një!

Këto me poshtë janë modelet të cilat po qarkullojnë për vitin shkollor që është shumë pranë:


Shtuar 25.08.2021 15:58