Për këto tre shenja të Horoskopit, familja është gjithçka

GAFORRE

Ju e dini shumë mirë që për Gaforren, familja dhe prindërit e saj janë gjithçka. Kjo shenjë e zodiakut do të sakrifikonte çdo gjë që prindërit e saj të kishin më të mirën.

LUANI

Dhe për Luanin, familja është gjithçka. Kur vjen puna te familja, Luani nuk kursehet madje do të ofronte githçka që t’i shihte ata të lumtur.

BRICJAPI

Për Bricjapin familja është gjithashtu shtylla e shoqërisë. Ai do të sakrifikonte kohën e tij, ditën e tij, paratë e tij, jetën e tij, në mënyrë që ata të kishin gjithçka që u nevojitet dhe më shumë.

Përkthyer nga Astrology.gr


Shtuar 28.05.2024 12:25