Nuk dalin kurrë nga moda, 12 veshje dhe aksesorë që duhet t’i keni patjetër (FOTO LAJM)

Shpesh dëgjojmë të thuhet se veshjet janë “investim” dhe ndonëse ky nuk është gjithnjë rasti, ekzistojnë vërtet disa veshje që edhe nëse i blejmë relativisht më shtrenjtë se të tjerat, në afatgjatë do të kuptojmë se në fakt paskemi kursyer para!

Më poshtë gjeni 12 prej tyre: Veshje dhe aksesorë të pakohë, që herët a vonë kthehen dhe rikthehen në modë, ose nuk ikin kurrë.


Shtuar 8.10.2021 14:47