Nëse keni dhimbje trupi, këto janë pozicionet ideale të gjumit për t’u zgjuar pa asnjë problem (FOTO LAJM)

Shpesh teksa shtrihemi të flemë, na dalin më në pah problemet shëndetësore, pasi trupi në këto momente bie në qetësi.

Ka disa mënyra se si ju të bëni një gjumë të rehatshëm, pavarësisht dhimbjeve që mund të keni.

Specialistët ju tregojnë, në bazë të dhimbjeve që keni në trup, pozicionin e duhur që duhet të zgjidhni kur të flini.

Rekomandohet që mënyra më e mirë është pozicioni i shtrirë me shpinë, me një jastëk jo shumë të fryrë dhe shpatullat të jenë drejt në një pozicion të qëndrueshëm.

1-Dhimbje shpatullash
2-Dhimbje qafe
3-Dhimbje këmbësh
4-Kur nuk të zë gjumi