Modelet më të famshme të çantave të plazhit për këtë verë (FOTO LAJM)

Asnjë lloj veshjeje nuk quhet e plotë pa aksesorët e duhur dhe e dini që gjatë verës, çantat e plazhit janë po aq të rëndësishme sa rrobat e banjës. Aty do të kesh gjithçka të duhet gjatë gjithë ditës, por në të njëjtën kohë duhet të duket chic edhe me veshjet që do të përdorni në ditët e pushimeve. Çfarë të zgjidhni nëse keni në plan të blini një çantë plazhi për verën e 2021-it?


Shtuar 27.05.2021 14:35