Këto super trende të vjeshtës do t’ju bëjnë ta kërkoni më shpejt motin e zymtë dhe me shi (FOTO LAJM)

Nëse ka diçka që njerëzit adhurojnë për ndërrimin e stinëve, është edhe ndryshimi që bëjmë në veshje: Duket si një fillim i ri, stil i ri dhe mundësi për kombinime të reja. Moti po freskohet nga pak dhe nuk mund të mos jemi nostalgjikë për veshjet tipike të vjeshtës. Zbuloni ca prej tyre më poshtë dhe bëni “screenshot” – sepse vjeshta e vërtetë vjen shpejt dhe do t’ju duhen disa ide:


Shtuar 5.09.2021 15:15

Tags: , ,