Këto janë zyrtarisht 7 ngjyrat e kësaj pranvere! (FOTO LAJM)

Marsi erdhi dhe pavarësisht kapriçove të motit, pranvera s’do të vonojë gjatë. Që do të thotë se garderoba ka nevojë për veshje dhe ngjyra të reja! Para se të kaloni në veprim dhe blerje impulsive, ndaloni dhe shihni ngjyrat MUST të kësaj pranvere.

Sipas institutit The Pantone Colour gjithë ngjyrat në vijim do t’i shihni kudo pasi janë kryefjala e këtij sezoni.

1. Ngjyra “Bubblegum”

2. Ngjyra “Lime” e ndezur

3. “Orchid Bloom”

4. “Poinciana”

5. “Humus” a.k.a mbreti i nuancave neutrale

6. “Popcorn”

7. “Coral Rose”

 


Shtuar 13.03.2022 14:14