Këto janë trendet më interesante të aksesorëve për këtë vjeshtë (FOTO LAJM)

Asnjë veshje nuk është kurrë e kompletuar pa aksesorë dhe këtë vjeshtë nuk ka si të jetë ndryshe bazuar tek modelet e ndryshme që janë në dispozicion. Bizhuteritë dhe aksesorët janë gjithmonë në qendër të vëmendjes. Dizajnerët nuk janë kurrë zhgënjyes, ata edhe për këtë vjeshtë kanë krijuar bizhuteri që janë mjaft të guximshme dhe të bukura.

Nga gjerdanët e deri tek unazat kurrë mos e nënvlerësoni fuqinë e aksesorëve. Qoftë i vogël dhe minimal apo edhe i madh. ja se cilat janë disa nga tendencat e kësaj vjeshte.


Shtuar 20.09.2021 15:12