Këtë verë e gjetët zgjidhjen, e vetmja recetë që lufton mushkonjat në mënyrë natyrale

Vera është e mahnitshme. Më shumë ditë, netët e ngrohta, zjarre në breg të detit, piknik dhee… MUSHKONJA.

Sipas Lawrence Journal World, mushkonjat renditen në krye të listës për me të më të bezdisshmet. Pickuese thumbuese dhe të japin kruajtje janë të mjaftueshme si arsye apo jo?!

Gjërat që tërheqin mushkonjat janë: lloji i gjakut (tipi O është preferenca personale e shumicës së mushkonjave), acidet laktike (djersa, temperaturat më të larta të trupit dhe faktorët gjenetikë luajnë në këtë), lloje të caktuara të baktereve të lëkurës, konsumimi i alkoolit, shtatzënia dhe ngjyra e veshjeve tuaja (ngjyra e kuqe, e zezë dhe të errët).

Ka një mënyrë për ti shmangur ato dhe për të shpëtuar nga pickimet e padëshirueshme:

Provoni këtë recetë popullore: Në një kavanoz, shtoni disa feta limoni, disa feta lime, dy degë të rozmarisë dhe rreth 7 deri në 10 pika vaj Limoni. Mbushni pjesën tjetër të kavanoz me ujë dhe vendosni një qiri  të ndezur, në krye, sipas Tip Hero.