Katër ngjyrat e flokëve që do të jenë më të kërkuarat e pranverës

Stina e re vjen plot ndryshime!

Gardëroba nuk është i vetmi tregues ku shihen të gjitha ndryshime që duhen për të kapërcyer me stilin e duhur nga dimri në pranverë, por të gjithë kanë më shumë arsye për t’ju gëzuar stinës së re: mëngjese të lehta dhe darka të zgjatura deri në vonë të natës.

Por, ka një tjetër detaj që duket se i emocionon më shumë gocat se çdo veshje e re që paralajmëron stinën e re: ngjyra e flokëve!

Cilat do të jenë ngjyrat më të kërkuara të flokëve për këtë sezon? Ja 4 më të preferuarat:

  1. Çokollatë me shkëlqim
  2. Fije të çelura bionde
  3. Luhatje mes toneve të biondes në kajsi
  4. Bionde krem


Shtuar 5.03.2024 17:47