Humbisni 12 kilogramë në 1 muaj, dieta braziliane që po bën namin

Kjo dietë ju lejon të humbni deri në 12 kg në një muaj! 
Ndër dietat e shumta që tashmë dimë, shfaqet një e re: dietabraziliane

Kjo ju lejon të humbisni deri në 12 kg në muaj, sepse është shumë e lehtë. 

Humbja e kaq shumë kilogramëve në një muaj të vetëm nuk është aspak e mirë për trupin tuaj, në të vërtetë para se të vendosni një dietë duhet patjetër të konsultoheni me një dietist. Ndërkohë, mund të themi se dietabraziliane ndalon të gjitha yndyrnat dhe karbohidratet komplekse. 

Një dietë në të cilën agjërimi nuk pritet qartë, por falë marrjes së frutave dhe perimeve çdo ditë, metabolizmi mbetet aktiv dhe trupi mund të humbë kile shtesë. Le të shohim detajet!

Një dietë që kujton frutat dhe ngjyrat e Brazilit, pasi frutat dhe perimet janë rendi i ditës. Siç e përmendëm fillimisht, ky lloj i dietës përfshin 5 vakte për të ruajtur metabolizmin aktiv. 

Çdo vakt, i cili është 3 kryesore dhe 2 të nën vakte, përfshin fruta dhe perime si bazë. Natyrisht është e mundur të hahet, për shembull, një drekë me një pjatë me oriz ngjyrë kafe (rreth 60 gr) dhe një darkë të alternuar me proteina ose djathrave. 

Snacks dhe mëngjes, megjithatë, të gjithë duhet të bazohen në smoothies ose fruta të freskëta ose lëngje. Sheqernat jo, (kështu që nuk ka ëmbëlsira)!

Salcrat dhe alkooli janë absolutisht të ndaluara. Ajo zgjat vetëm një muaj dhe nuk mund të zgjatet më shumë: është shumë hipokalorike dhe organizmi mund të preket. Mjekët, për shembull, rekomandojnë që të vazhdoni me dietën për 2 javë, të largoheni për 7 ditë dhe ta rifilloni edhe për 2 javë. Le të kujtojmë se sa e rëndësishme është të konsultohemi me ekspertin sepse çdo organizëm ka nevoja të ndryshme.


Shtuar 31.01.2019 22:11