Fundjavë: 10 veshje të thjeshta, por me shumë stil! (FOTO LAJM)

Luhatjet e motit na bëjnë edhe më konfuzë kur bëhet fjalë tek pyetja “Çfarë të vesh sot?”.

Prandaj, disa ide për veshje nuk janë asnjëherë tepër. Më poshtë, gjeni 10 kombinime të këtij sezoni, duke përdorur disa prej trendeve më të shpeshta të vjeshtës, pranverës dhe verës!


Shtuar 10.04.2021 11:10