Çantat më të shtrenjta në botë për gratë

Çantat për gratë janë si makinat për djemtë. Çanta e një gruaje është zakonisht pasuria e saj më e çmuar, jo vetëm sepse përmban misteret e panumërta të jetës së saj, por sepse është një simbol i asaj që ajo është.

Hulumtimet tregojnë se gratë blejnë rroba dhe aksesorë të shtrenjtë kryesisht për t’u treguar grave të tjera se çfarë kanë, jo thjesht për të tërhequr një partner.

Le t’i hedhim një sy çantave më të shtrenjta në botë.

  1. Blue Crocodile Hermès Birkin Handbag —$150,000

9. Hermès Exceptional Collection Shiny Rouge H Porosus Crocodile 30 cm Birkin Bag—$203,150

8. Fuchsia Diamond-Studded Hermès Birkin—$222,000

7. Chanel “Diamond Forever” Handbag—$261,0006. Niloticus Crocodile Himalaya Birkin—$379,000

6. Niloticus Crocodile Himalaya Birkin—$379,000

5. Lana Marks Cleopatra Clutch—$400,000

4. Hermès Chaine d’Ancre Bag—$1.4 million

3. Hermès Birkin Bag by Ginza Tanaka—$1.9 million

2. Hermes Kelly Rose Gold—$2 million

  1. Mouawad 1001 Nights Diamond Purse—3.8 million


Shtuar 2.05.2024 15:10