A e dini pse nuk duhet të porosisni kafe apo çaj në avion?

Të gjithëve na ka ndodhur që në fluturime të gjata me avion, të porosisim një kafe në bord, në mënyrë që të marrim sadopak veten nga lodhja.

Por, kamerieret e avionëve, sugjerojnë se ju kurrë nuk duhet të porosisni kafe apo çaj kur jeni në fluturim.

Në dallim nga pijet në shishe ose të konservuara, kafeja dhe çaji bëhen me ujë rubineti.

Kamerieret e fluturimeve thonë nuk dihet se kur mund të ketë qenë hera e fundit që depozita e ujit është pastruar.

Pra, uji mund të jetë me baktere të rrezikshme të cilat mund t’ju sëmurin.


Shtuar 12.05.2024 17:22

Tags: , ,