9 veshjet që i duhen me patjetër Instagramit tënd! (FOTO LAJM)

Jemi zyrtarisht në vjeshtë dhe natyrisht ngjyrat tipike të saj ju tërheqin vëmendjen. Nëse po mendoni të ndryshoni “presets” (ngjyrat) në profilin (feed-in) e Instagramit, apo thjesht të shkrepni foto pranë gjetheve të rëna, kini parasysh edhe se çfarë të vishni.

Ka disa kombinime shumë të thjeshta, me veshje që pjesa më e madhe prej jush i kanë në garderobë, që mund të krijoni për të rifreskuar pak Instagramin tuaj apo edhe ndonjë tjetër rrjet social. Zbulo 9 ide më poshtë dhe përdor imagjinatën për të marrë më të mirën prej tyre:


Shtuar 27.09.2021 15:33