5 modele flokësh verore të frymëzuara nga e bukura Hailey Bieber

Temperaturat sa vijnë dhe rriten dhe kontakti i flokëve me lëkurën tonë të djersitur është gjëja e vetme që do ta donim. Opsioni më i mirë që kemi gjatë kësaj kohe është të stilojmë flokët në një mënyrë që të shmangim vapën dhe të ndihemi më praktike në përditshmërinë tonë.

Hailey Bieber shpesh i mban flokët me gërsheta ose topuz dhe të kapur bisht. Në një vështrim në Instagramin e saj ne kemi veçuar pesë modelet e flokëve që do të shihni më poshtë sepse janë mbresëlënëse, të lehta për t’u krijuar dhe mbi të gjitha ideale për ditët e nxehta.


Shtuar 4.06.2024 18:50