5 mënyra për të veshur mini-fundin tuaj të preferuar (FOTO LAJM)

Mini- fundet duken si zgjedhja perfekte për këto kohë.

Mund të kombinohen lehtë, përshtaten me kufizimin e orarit pavarësisht llojit të eventit që mund të keni dhe mbi të gjitha, me kapriçot e motit.

Si tii veshim për t’u dukur të sofistikuara, seksi, komode dhe stil në të njëjtën kohë?

Duhen fare pak gjëra, por si fillim duhet të mbani shënime nga fotot në galerinë e mëposhtëme.


Shtuar 30.03.2021 11:45