4 lloje veshjesh chic që s’duhet të mungojnë këtë pranverë (FOTO LAJM)

Orari i lëvizjes së lirë u shty, që do të thotë: më shumë të dala, më shumë ide kombinimesh dhe veshje të reja. Meqë prej më shumë se një viti kemi jetuar me streçe, komplete sportive dhe pallto, dëshira për t’u veshur klas është akumualuar mjaftueshëm.

Netët e gjata të verës janë para, por çfarë të veshim? Ndiqni fotot më poshtë:


Shtuar 21.04.2021 12:53