Zgjedhjet lokale, deri tani kanë votuar edhe 84 të burgosur

Shqipëria zgjedh sot kryebashkiakët e ardhshëm, teksa që prej orës 07:00 qendrat e votimit janë hapur.

Ndërkohë, të drejtën e votës e kanë ushtruar edhe të burgosurit dhe deri në orën 11:45 kanë votuar 84 prej tyre.

Sipas të dhënave të fundit të shpërndara nga Ministria e Brendshme, të drejtën e votës në zgjedhjet e 14 majit e kanë 3 milionë e 650,550 shtetas shqiptarë. Nga këta 122,545 janë qytetarë që e kanë mundësinë për të votuar për herë të parë.

E drejta e votës do të ushtrohet në 5,211 qendra votimi në të gjithë vendin.

 


Shtuar 14.05.2023 12:29