ZGJEDHJE 2021/ Nga 8 Bashki ku është mbyllur numërimi, PS fiton 6

Në tetë Bashki të vendit është mbyllur procesi i numërimit dhe PS ka mundur rrëmbejë fitoren në gjashtë prej tyre.

Këto janë tetë vendet ku është mbyllur procesi i votimit:

Kolonjë PS

Tropojë PD

Përmet PS

Has – Fushë Arrëz PD

Himarë PS

Pustec PS

Këlcyrë PS

Pukë PS

Shtuar 26.04.2021 01:04