ZGJEDHJE 2021/ Nga sa vota morën kandidatët e PD dhe PS në qarkun e Kukësit? (FOTO LAJM)

Në qarkun e Kukësit ditën e djeshme deri afër mesnatës përfundoi numërimi i kutive për votat e kandidatëve.

Në këtë qark, Partia Demokratike mori 2 deputetë dhe Partia Socialiste 1.

Tek të dyja partitë numrin më të madh të votave preferenciale i kanë marrë kandidatët e renditur në vendin e parë. /albeu.com/

Votat preferenciale në qarkun e Kukësit, numëruar 141/141 QV

PD-AN

1 Flamur Hoxha 9159
2 Isuf çelaj 5257
3 Shyrete Koka 3622

 

PS

1 Gerta Duraku 5368
2 Petrit Malaj 3666
3 Halim Dauti 2059

 

Shtuar 28.04.2021 02:27