Zarf i zi! Shkelën rregullat brenda shtëpisë së Big Brother, ndëshkohen VIP-at

VIP-at kanë thyer jo pak rregulla këtë javë prandaj në shtëpinë më të ndjekur ka mbërritur një zarf i zi, i cili tregonte se disa prej tyre do të merrnin një dënim.

Kamerat kanë kapur momentet kur disa prej tyre kanë fikur mikrofonat, kanë dëmtuar objektet e shtëpisë, nuk kanë respektuar kohën e përgatitjes për spektaklin, kanë mbuluar nga kamera ambjente të shtëpisë apo nuk janë mbledhur në momente të caktuar diskutimi për buxhetin.

Për këtë arsye Big Brother ka vendosur që të dënojë disa prej banorëve në mënyrë të tillë që të ndërgjegjësohen për korrektësinë dhe disiplinën që duhet të kenë gjatë qendrimit në shtëpinë më të famshme të shqiptarëve.


Shtuar 12.10.2021 22:02