Vrasja e 23-vjeçares Sabrina Begaj, mbërrin në Gjykatën e Fierit autori

Ka mbërritur në Gjykatën e Fierit, me pranga në duar dhe i shoqeruar nga forca te shumta policore, Elton Meta.

Meta është autori i ngjarjes ku mbeti e vrare ne 10 shtator te nje viti me pare, 23-vjeçarja Sabrina Bengaj.

Pas dy seancave joefektive, trupi gjykues shqyrton kete 15 shtaror ne themel veasjen e Sabrines. Kujtojme se seanca e pare nuk u zhvillua per shkak te mungeses se paraqitjes se te pandehurit ndersa e dyta pas bojkotit te avokateve.

Ne gjykaten e Fierit ka mberritur avokati i familjes se Sabrines i shoqeruar nga familjaret e saj i cili per median eshte shprehur se burgimi i perjetshem eshte i vetmi denim per autorin e kesaj ngjarjeje.

Edhe pse kunder denimit me vdekje Vishaj eshte shprehur se te gjitha provat e denojne maksimalisht Elton Meten.