Vrasësi me pagesë në Tiranë i kërkon 50 mijë euro porositësit: Rrezikoj 30 vjet burg!

Fiks Fare ka siguruar në mënyrë ekskluzive një regjistrim midis një vrasësi me pagesë dhe porositësit.

Vrasësi i kërkon plot 50 mijë euro porositësit, pasi puna është e vështirë dhe rrezikon plot 30 vjet burg. Por, ai i thotë se nuk duhen shumë mjete, mjafton një pistoletë me pistoletë dhe e përfundon punën. Biseda është regjistruar në fillim të muajit prill 2021, pasi në banesën e z.Artan Xhelili kishte shkuar personi që kishte marrë ofertën. Sipas Xhelilit, vrasësi i kishte thënë se ka marrë pikërisht 15 mijë euro për ta ekzekutuar.

Në fillim, z.Xhelili i ndez regjistruesin vrasësit me pagesë dhe ky i fundit niset për të takuar porositësin. “Unë kam shumë kohë që jam nën kontroll” i thotë porositësi, ndërsa vrasësi i bën edhe pazarin. “Unë do të të them diçka, unë do ta bëj, se me the të kërkoj pazarin.

Më jep 50 mijë, 25 në dorë, të lëshohem unë, të mbaroj punë” ndërsa merr përgjigje se shënjestra nuk vlen 50 mijë euro. Madje, i thotë se këtë punë duhet ta kryejë vetëm dhe mos të përzihet me asnjë person tjetër. Për më shumë, po publikojmë më poshtë pjesën e parë të bisedës mes vrasësit me pagesë dhe posositësit;

Artan Xhelili i jep një mjet regjistruar një personi që quhet F., për të cilin thotë se është vrasës me pagesë…

Vrasësi me pagesë – Mbyllja ekranin se mos shtyp gjë, mos fiket.
Shënjestra – E mbylla, e mbylla. Është ndez, është ndez nuk fiket. Ku do e fusësh?
Vrasësi me pagesë – Këtu, këtu, këtu… Të iki vëllai, hajt!
Shënjestra – Ok…
Vrasësi me pagesë – Hajt.

Niset për të takuar porositësin…

Porositësi – Si të kam, si ia kalon, burri i fortë?
Vrasësi me pagesë – Shqipëri hesapi.
Porositësi – Të kam thënë dhe dje mos gap në telefon.
Vrasësi me pagesë – Pse ti e ke në përgjim?
Porositësi – Normale.
Vrasësi me pagesë – Po pse merresh me mua?
Porositësi – Të thashë që është në përgjim telefoni im. A të thashë? Hajde një sekondë andej.
Vrasësi me pagesë – Mos na shohin bashkë, se me burr motre.
Porositësi – Po ky muhabeti që të thashë që dje.
Vrasësi me pagesë – Po na panë bashkë neve u dhje muhabeti. Ai nga mua s’ka frikë, e di shumë mirë ti. Kam vajtur shumë herë…
Porositësi – Hajde…
Vrasësi me pagesë – E kupton o burrë i dheut, mos më q… n…
Porositësi – Unë kam kaq kohë që të kam thënë, jam nën kontroll.
Vrasësi me pagesë – Edhe unë rrezikoj o burrë i dheut, më q… n… Unë vërtet jam në hall.
Porositësi – Më mirë vije në Dukat në orën 6 në një cep edhe ta thashë edhe dje. Ta thashë edhe dje, në telefon jo, se unë e di. Unë e di!
Vrasësi me pagesë – po si do ja bëjmë që të vazhdoj unë vëlla. Të mbaroj punët, të shkëput hallet e mia, hallet e tua.
Porositësi – Unë të thashë diçka, shiko ça kosto ka kjo lloj pune, unë nuk të njoh më. Ika unë.
Vrasësi me pagesë – Të them diçka. Ai nuk është vetëm. Tani ka prapa T., ka tjetrin, ka tjetrin. Këtë. Ajo do bërë me, se unë s’dua të digjem vëlla.
Porositësi – Edhe unë nuk dua të djeg asnjë, asnjë.
Vrasësi me pagesë – Unë do të të them diçka, unë do ta bëj, se me the të kërkoj pazarin. Më jep 50 mijë, 25 në dorë, të lëshohem unë, të mbaroj punë.
Porositësi – S’bëj 50 mijë për atë unë.
Vrasësi me pagesë – Sa more?
Porositësi – Po s’bëj 50 mijë për atë unë.
Vrasësi me pagesë – Po sa?
Porositësi – S’bën ai 50 mijë euro.
Vrasësi me pagesë – Është problem o vëlla.
Porositësi – Po lërë mos e vrit mendjen.
Vrasësi me pagesë – Po sa? Se ti më thua një pazarin tënd, më q.n. Po s’më the diçka.
Porositësi – Tani është nuk është T.
Vrasësi me pagesë – Unë do qëlloj lart për lekë, se tani i q. n. unë për lekë jam keq.
Porositësi – E di.
Vrasësi me pagesë – Jam në një situatë që…
Porositësi – Jam dakort për të gjitha, për lekë sa më lart të shikosh ti, po puna nuk bën ai aq.
Vrasësi me pagesë – Po s’bën ai aq, po bën ai tjetri. Do vijë ai tjetri. Do dali ai tjetri…
Porositësi – Nuk del më ai. Nuk del më, ai tjetri nuk del më.
Vrasësi me pagesë – Po më bëj mua ti një ofertë. Se do më bësh ti një ofertë.
Porositësi – Puna është këtu, unë për këtë paketën, për këtë paketën e kam kaq. Edhe pse të thashë, më thuaj mua që nga fillimi sa të bën.
Vrasësi me pagesë – Unë ta thashë timen.
Porositësi – Nuk bëhet për aq. Është shumë lart, shumë shumë lart.
Vrasësi me pagesë – Po mirë thuaj një çmim ti.
Porositësi – Është jashtë normales së këtueshme. Ai është… F., ai është…
Vrasësi me pagesë – Unë rrezikoj 30 vjet burg o vëlla, troç muhabeti.
Porositësi – i di shumë mirë.
Vrasësi me pagesë – Ti do më bësh një çmim që të kënaqem edhe unë që të shkëpus edhe unë hallet se unë do iki. Unë mbarova punën, ika vëlla.
Porositësi – Atë njeri s’të duhet as motorr, as biçikletë, as një gjë.
Vrasësi me pagesë – E këput bam, bam…
Porositësi – Po!
Vrasësi me pagesë – Po jo me mua…
Porositësi – Ohooo
Vrasësi me pagesë – Se ka polici, ka antikrim.
Porositësi – Atëherë, policia dhe antikrimi më mban mua nën kontroll.
Vrasësi me pagesë – O R. do më bësh një ofertë vëllait të mos rrimë rrugëve.
Porositësi – Unë të thashë të mos ngatërrohesh me njerës. Atë po e bëri, e bën një njeri tek.
Vrasësi me pagesë – Po tek do e bëj.
Porositësi – Tek!
Vrasësi me pagesë – Po s’merem unë
Porositësi – Sdo marrësh motorrin, s’do marrësh atë, s’do marrësh…
Vrasësi me pagesë – Unë kam njerëzit në Vlorë, shok burgu, merrem me këtë punë. Me atë punë merren ata.
Porositësi – Do hapin llafet o F., o F.
Vrasësi me pagesë – S’hapen, do t’më japë armët mua ai!
Porositësi – Nejse.
Vrasësi me pagesë – Edhe sikur thua ti,ku i more, te filani. Janë gjëra me spec këto.
Porositësi – Unë e di shumë mirë.
Vrasësi me pagesë – Se s’punojnë ata pa njohje. Unë kam vajtur te shoku im.
Porositësi – E di shumë mirë, po problemi është këtu që tjetri, tjetri, tjetri ooo sa njerëz. Unë të thashë unë dua një njeri tek pull.
Vrasësi me pagesë – Unë o vëlla.
Porositësi – S’dua 20 mijë veta.
Vrasësi me pagesë – Mua më ke.
Porositësi – Tek pull, tek pull. Unë nuk dua muhabete në telefon, të thashë një gjë, kaq! /tch


Shtuar 29.04.2021 20:46