Vladimir Putin sëmurë? Kremlini reagon për herë të parë

Presidenti Vladimir Putin ishte “duke luajtur hokej” në fundjavë, ka thënë Kremlini, duke hedhur poshtë zërat se presidenti rus mund të vuante nga një sëmundje e fshehtë mjekësore.

Ka kaluar vetëm një ditë pa spekulime të reja për shëndetin dhe mirëqenien e liderit rus që nga pushtimi i vendit të tij në Ukrainë.

Vëzhguesit kanë spekuluar se si është dukur lideri rus gjatë takimeve, duke përfshirë nëse ai çalonte, dridhet ndonjëherë, kap tavolinën nga dhimbjet, ose se ai ka një fytyrë të fryrë që mund të tregojë prova të përdorimit të steroideve, apo edhe botox për shkak të fantastikisht e kotë.

 

Shtuar 21.06.2022 17:11